top of page

RECEPT: spaghetti in champignon-roomsaus (glutenvrij herfstrecept)

De herfst komt er stilaan aan: qua seizoensingrediënten is dit mijn favoriete seizoen. Met name de champignonnetjes zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar nu. Ideaal voor deze spaghetti met champignon-roomsaus.

 

Spaghetti en roomsaus zijn twee van mijn favoriete comfort foods: de combinatie ervan is mijn absolute herfstfavoriet. Met het ruime gamma aan plantaardige roomkaas waar we tegenwoordig uit kunnen kiezen, wordt roompasta maken een eitje. Mijn favoriet is Palais Natuur (#nonspon).
Je kan eender welk soort pasta gebruiken om het gerecht aan te passen aan je voedingspatroon. Ik gebruik het liefst glutenvrije pasta, maar ook met volkoren spaghetti is dit een heerlijk gerecht!


Maak je deze herfstige pasta? Laat het me zeker weten! Je vindt me via Instagram, mijn Facebookpagina of via e-mail.


Heel veel liefs,

Silke15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page