RECEPT: chocolate cups met hazelnootpasta (4 ingrediënten!)

Ik maakte deze chocolate cups helemaal aan het begin van de Corona-lockdown en ik weet nu al dat het een quarantine staple gaat worden! Het is een supersnel, simpel, heel toegankelijk en heerlijk recept dat je in alle mogelijke variaties kan maken. Supercomforting, en toch semi-gezond: perfect.

 

Met maar 4 ingrediënten en minimale benodigheden, is dit het perfecte snelle recept! Ik gebruik altijd hele pure chocolade, maar je kan natuurlijk elke soort chocolade gebruiken die je lekker vindt. Ook de vulling kan je naar keuze aanpassen: pindakaas, tahini, confituur,... Whatever floats your boat!

Let's dive into the kitchen and whip these babies up.


Bel me, schrijf me, laat me iets weten als je deze chocolade cups maakt! En als je het lukt ervan af te blijven tot je een foto hebt kunnen maken, wil ik die zeker zien via Instagram of mail :)


Lieve chocoladegroetjes,

Silke

59 weergaven0 opmerkingen