top of page

RECEPT: groene salade met bladerdeeghapjes van appel en Palais natuur (heerlijk fris)

Salade met appel en geitenkaas was een van mijn favoriete maaltijden vroeger. Daarom nu: een plantaardige versie met een originele twist!


 

Zij die mijn Instagram en blog al even volgen, weten dat ik een grote fan ben van bladerdeeg. Heb je een rol bladerdeeg in huis? Dan heb je ook een hele reeks aan zoete, hartige, feestelijke of gemakkelijke maaltijdopties in huis.
Voor ik plantaardig ging eten, was een salade met geitenkaas, appel en Luikse stroop een van mijn favoriete maaltijden. Met alle verschillende soorten vegan kaas die er tegenwoordig op de markt zijn, is die niet zo moeilijk plantaardig te maken. Ik heb er ook wat bladerdeeg aan toegevoegd, voor een originele twist.


Mijn favoriete vegan kaas om dit gerecht te maken is de Palais Natuur, die koop ik bij Delhaize #nonspon. Maar je kan ook andere plantaardige smeer-/roomkazen gebruiken.


Deze salade vraagt wat meer werk dan de salades die ik normaal post, maar het is het helemaal waard. En met 30 minuten, sta je nog steeds niet heel lang in de keuken ;)


Laat het me zeker weten als je deze salade maakt! Ik hoor graag of je het lekker vond via Instagram, Facebook of e-mail.


Heel veel liefs,

Silke15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page