RECEPT: prut in een potje (gezonde crumble voor ontbijt of dessert)

Van die ontbijtrecepten die ook naar dessert smaken, of andersom: dessertrecepten die je aan ontbijt doen denken? Dat zijn mijn favoriete zoetigheden. Vandaag op het menu: applecrumble met vijgen en sojayoghurt in een potje. Perfect als ontbijt on-the-go of als gezellig dessertje 's avonds in de zetel!


 

Psst, ik heb een klein geheimpje: ik ben niet zo goed in crumble maken. Het ziet er niet uit, mijn crumble crumblet niet of net te hard, mijn fruit wordt niet zacht of net té zacht,... De mijne komt nooit perfect uit de oven. Jammer, want ik lust dolgraag crumble.De enige oplossing: alle elementen apart maken en in een potje dumpen. En het liefst van al houd ik dat simpel en snel ook, want eens mijn huis naar kaneel begint te ruiken geraakt mijn geduld meestal snel op 🤷‍♀️.


Dit receptje bevat geen geraffineerde suikers en geen gluten, maar wel heel veel smaak, vitamines en energie om je dag goed mee te beginnen! Hieronder het receptje.


Als je dit potje maakt, stuur me dan zeker een foto of berichtje! Ik ben altijd bereikbaar op Instagram, maar ook in de reacties hieronder en via mail!


Laat het smaken!

Silke

44 weergaven0 opmerkingen